OFERTE SECTOR LEGUMICOL
IMPORTANT!
Producătorii din sectorul legumicol pot publica oferte cu condiția să aibe un atestat / certificat de producător valid. Legumicultorii își asumă responsabilitatea informațiilor publicate în acest portal.
IMPORTANT!
Producătorii din sectorul legumicol pot publica oferte cu condiția să aibe un atestat / certificat de producător valid. Legumicultorii își asumă responsabilitatea informațiilor publicate în acest portal.
Cons. Popescu Violetta Marcellina
Cons. Stefan Camelia Reta
Cons. Papa Mitirita Cristinel
Cons. Ionescu Gabriela
Cons. Ștefan Livian
Cons. Dumitrescu Silviu Mihail
ATRIBUȚII:
- în cazul inspecţiei prin sondaj, inspectorul zonal verifică în prezenţa sau în absenţa clasificatorului cel puţin 40 de carcase ale aceleiaşi specii în abatoarele mari, 25 de carcase ale aceleiaşi specii în abatoarele mici sau câte carcase sunt la faţa locului în momentul efectuării controlului, conform normelor tehnice prevăzute de legislaţia în vigoare. Pentru carcasele de porc se verifică dacă metoda de clasificare folosită este aplicată în mod corect, conform procedurilor descrise în manualul clasificatorului de porcine, elaborat de Comisia de clasificare a carcaselor;
- în cazul inspecţiei la cerere, inspectorul zonal împreună cu un reprezentant al Comisiei de clasificare a carcaselor verifică cele menţionate mai sus şi participă la soluţionarea contestaţiilor referitoare la clasificarea carcaselor;
- verifică trimestrial toţi clasificatorii care execută clasificarea carcaselor de porcine, bovine şi ovine în abatoare, pentru a putea compara rezultatele clasificării;
- controlează cel puţin 100 de carcase din fiecare specie în abatoarele care clasifică peste 200 de porci/săptămână şi/sau peste 75 de bovine/săptămână;
- controlează cel puţin 40 de carcase din fiecare specie în abatoarele care clasifică sub 200 de porci/săptămână şi/sau peste 20 de bovine/săptămână;
- controlează cel puţin 40 de carcase de ovine sau câte carcase sunt la faţa locului în momentul efectuării controlului, numai în abatoarele care au optat pentru efectuarea clasificării carcaselor de ovine;